Όλες οι σημερινές αναμετρήσεις στην Premier League

Ενόψει της 11ης αγωνιστικής στην Premier League, σήμερα θα πραγματοποιηθούν επτά αναμετρήσεις ανάμεσα τους το μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ-Λίβερπουλ.

Όλες οι σημερινές αναμετρήσεις στην Premier League

Με ένα μεγάλο ντέρμπι και πολλά ματς «φωτιά» συνεχίζεται η Premier League. Την αρχή της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπόρνμουθ στις 14:30. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τους «κόκκινους διαβόλους» του Μουρίνιο. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Κινγκ ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς τους Βαλένσια, Φελαϊνί και Νταλότ.

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπέρνλι σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση (14η) έχοντας από 8 βαθμούς και απέχουν μόλις 3 από την «κόκκινη γραμμή». Πολλά τα προβλήματα για την Γουέστ Χαμ καθώς τραυματίες είναι εδώ και καιρό οι Ριντ, Λανσίνι, Κάρολ ενώ τραυματίστηκαν πρόσφατα και οι Γουίλσιρ, Σάντσεζ και Γιαρμολένκο ενώ απών θα είναι και ο αρχηγός Νομπλ καθώς εκτίει την δεύτερη αγωνιστική από τις τρεις για την ποινή που του επιβλήθηκε. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κορκ για την Μπέρνλι.

Στην συνέχεια, η Νιουκάστλ θα προσπαθήσει στην έδρα της να πάρει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με την Χάντερσφιλντ με 3 βαθμούς ενώ η ομάδα του Χολέμπας βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κλαρκ για την Νιουκάστλ και για την Γουότφορντ του Ντίνεϊ.

Στο «Γκούντισον Παρκ» θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες η Έβερτον κόντρα στην Μπράιτον. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι 9η θέση μόλις έναν βαθμό πάνω από την σημερινή του αντίπαλο και με όπλο την έδρα θα προσπαθήσει να ανέβει βαθμολογικά. Λόγω κάποιων ενοχλήσεων δεν θα έχει στην διάθεση του ο Σίλβα τους Κένι και Γιαγκιέλκα ενώ για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι Πρόπερ και Γκρος.

Την ίδια ώρα, η Κάρντιφ υποδέχεται την Λέστερ σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες της Λέστερ ζήτησαν να γίνει κανονικά και να παίξουν για τον αδικοχαμένο πρόεδρο τους που «έφυγε» από την ζωή λίγο μετά την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ καθώς συνετρίβη το ελικόπτερο του και με αυτόν τον τρόπο «έσβησαν» . Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην 12 θέση με 13 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 17η θέση με 5 βαθμούς. Για την Κάρντιφ δεν θα αγωνιστούν οι Πελτιέρ, Ρίτσαρντς, Ρολς, Λάινγκ και Γουάρντ ενώ για την Λέστερ οι Αμαρτέι και Τζέιμς.

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς μόλις 4 πίσω από τις πρωτοπόρες Λίβερπουλ και Σίτι που έχουν 26 βαθμούς. Για τις δύο ομάδες είναι κομβικής σημασίας το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς είναι και οι δύο σε μεγάλη φόρμα, βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και τα πάνε καλά στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν ήθελαν μία ήττα σε ένα τέτοιο ντέρμπι που πιθανών να ρίξει την ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Για την Άρσεναλ υπάρχουν θέματα όσον αφορά την ενδεκάδα καθώς ο Έμερι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μπεγερίν, Μονρεάλ, Κολάσινατς και Παπασταθόπουλο ενώ απών θα είναι σίγουρα οι Κοσιελνί, Γκουεντουζί, Μαυροπάνος και Τζένκισον. Όσον αφορά τους «ρεντς», δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι Χέντερσον, Κεϊτά αλλά και ο μακροχρόνια τραυματίας Τσάμπερλεϊν.

Στην έβδομη αναμέτρηση για σήμερα στην Premier League, η Γουλβς θα υποδεχθεί την Τότεναμ στο στάδιο «Μόλινιου» στις 21:45. Οι «λύκοι» βρίσκονται στην μέση της κατάταξης με 15 βαθμούς συγκομιδή σε 10 αναμετρήσεις και μέχρι στιγμής τα έχουν πάει πολύ καλά στην έδρα τους. Τα «σπιρούνια» από την άλλη έπεσαν στην 5η θέση και στο -5 από την κορυφή καθώς ηττήθηκαν στο Γουέμπλεϊ από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του μέσου Ντιόγκο Χότα για την Γουλβς ενώ για την Τότεναμ, ο Ποκετίνο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντάιερ, Γουανιάμα, Ρόουζ και Βερτόνχεν.