Κουτσογούλας: «Θα δώσουμε τα πάντα για να αποκλείσουμε τη Λανς»

Ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού, Θάνος Κουτσογούλας, σχολίασε την κλήρωση του UEFA Youth League που έφερε στο δρόμο των Πειραιωτών τη Λανς.

Κουτσογούλας: «Θα δώσουμε τα πάντα για να αποκλείσουμε τη Λανς»

Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του UEFA Youth League, με τους Νέους του Ολυμπιακού να μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Συγκεκριμένα, η κληρωτίδα έβγαλε τη Λανς ως αντίπαλο της «ερυθρόλευκης» Κ19 και η πρόκριση θα κριθεί σε νοκ άουτ αγώνα, όπως συνέβη και πριν λίγες ημέρες με την Ίντερ.

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων, Θάνος Κουτσογούλας, έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και δήλωσε χαρούμενος που εκείνος και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν και πάλι μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Παράλληλα τόνισε πως η Λανς είναι μία καλή ομάδα και πως άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε ξανά μέσα στην έδρα μας, μέσα στο σπίτι μας. Το να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, μας δίνει μεγάλη δύναμη. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και επομένως η προσέγγιση μας είναι πάντα η ίδια.

Η Λανς είναι μία καλή ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, ωστόσο αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης».