Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Νούνιες με Άρσεναλ

Αμφίβολος είναι ο Ντάργουιν Νούνιες για το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ την Κυριακή (04.02, 18.30). 

Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Νούνιες με Άρσεναλ

Ο Ντάργουιν Νούνιες είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ την Κυριακή στην Premier League λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της νίκης της Τετάρτης με 4-1 επί της Τσέλσικαι αποχώρησε από το Άνφιλντ φορώντας προστατευτική μπότα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάταγμα, αλλά είναι έντονα μελανιασμένο και μπορεί να αναγκαστεί να μείνει εκτός από το ταξίδι στο Έμιρειτς.

«Δεν ξέρω αν ο Ντάργουιν θα είναι διαθέσιμος ή όχι», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Έπειτα από 20 λεπτά κάποιος πάτησε το πόδι του. Ήταν πολύ επώδυνο. Έβγαλε την μπότα του μόνο μετά το παιχνίδι, γιατί δεν ήθελε να το δει πριν. Ήξερε ότι υπήρχε κάτι (που δεν πήγαινε καλά).

Δεν έχει σπάσει τίποτα, η ακτινογραφία είναι καθαρή, αλλά είναι πρησμένο. Πρέπει να δούμε αν μπορεί να βάλει το πόδι του ξανά στη μπότα ή όχι. Αυτό παίρνει χρόνο».

Ο Νούνιες, ο οποίος έχει πετύχει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχασε πέναλτι εναντίον της Τσέλσι, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά που χτύπησε τέσσερις φορές το δοκάρι σε αγώνα της Premier League.

Ωστόσο, ο Κλοπ επιμένει ότι είναι ευχαριστημένος με την συνολική συνεισφορά του πρώην επιθετικού της Μπενφίκα.

«Το ότι πέρασε από αυτό το παιχνίδι με τον πόνο που είχε δείχνει πάρα πολλά», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Δεν κρίνω τον Ντάργουιν από τις στιγμές με το δοκάρι. Τον κρίνω από την ασίστ που έκανε για τον Λούτσο (Λουίς Ντίαζ). Αργά στο παιχνίδι, σούπερ καθοριστικός για εμάς με την κούρσα που έκανε, τον τρόπο που μπήκε μπροστά από τον αμυντικό.

Αυτό είναι εξαιρετικό ποδοσφαιρικά. Να μην ασχολείσαι με τη δική σου ατυχία, απλά να μένεις στο παιχνίδι. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος μαζί του. Το να σπάσεις ένα ρεκόρ δοκαριών δεν είναι ένα ρεκόρ που θέλεις να έχεις, αλλά δείχνει ότι είσαι όσο πιο κοντά γίνεται στο να σκοράρεις. Και ο Ντάργουιν θα σκοράρει».