Λίβερπουλ-Τσέλσι 4-1: «Κόκκινη» καταιγίδα με «καυτό» Μπράντλεϊ

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Τσέλσι έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Premier League. Γκολ και δύο ασίστ από τον 20χρονο Κόνορ Μπράντλεϊ, τέσσερα δοκάρια (!) ο Νούνιες

Λίβερπουλ-Τσέλσι 4-1: «Κόκκινη» καταιγίδα με «καυτό» Μπράντλεϊ

Με νίκες συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις η Λίβερπουλ! Μετά τις απανωτές προκρίσεις σε Carabao Cup και FA Cup, οι «κόκκινοι» συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει και στην Premier League, νικώντας με 4-1 την Τσέλσι και παραμένουν στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι, με ένα ματς περισσότερο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Λίβερπουλ, ο 20χρονος δεξιός μπακ Κόνορ Μπράντλεϊ, ο οποίος σκόραρεκαι μοίρασε δύο ασίστ.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ (που έφτασε τις 200 νίκες στην Premier League) μπήκαν «με το μαχαίρι στα δόντια» και έβαλαν από νωρίς τους «μπλε» στα καρέ τους με τον Ντάργουιν Νούνιες να σημαδεύει το δοκάρι δις.

Το σκορ άνοιξε ο Ντιόγκο Ζότα στο 23’ με τον 20χρονο Κόνορ Μπράντλεϊ να δίνει την ασίστ με γύρισμα από δεξιά.

Ο νεαρός Βορειοιρλανδός μπακ δεν έμεινε εκεί όμως, αφού στο 39’ υποδέχθηκε την πάσα του Ντίας, «μπούκαρε» στην περιοχή από δεξιά και πέτυχε το πρώτο γκολ του με τα κόκκινα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Η Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να βρει και τρίτο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν ο Ζότα κέρδισε πέναλτι από τον Μπαντιασίλ. Ο Νούνιες όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Ο Μπράντλεϊ δεν σταμάτησε εκεί όμως. Στο 65’ κατέβασε ωραία, έβγαλε μια υπέροχη σέντρα για το κεφάλι του Σόμποσλαϊ και ο Ούγγρος «έγραψε» το 3-0 για την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Τσέλσι κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 70’ με όμορφη ενέργεια και τελείωμα του Ενκουνκού έπειτα από το «κουβάλημα» του Τσουκουεμέκα. Ο Νούνιες είχε και τέταρτο δοκάρι στο ματς, και μάλιστα ήταν το ένατο του Ουρουγουανού την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και δωδέκατο συνολικά.

Μπορεί να μην σκόραρε, ο Νούνιες όμως έδωσε ασίστ, βγαίνοντας νικητής στην μονομαχία με τον Τιάγκο Σίλβα και γύρισε από αριστερά για να διαμορφώσει ο Λουίς Ντίας το 4-1 στο 79’.

Έτσι οι «κόκκινοι» θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής (04/02, 18.30) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ενώ για τους «μπλε» αυτή ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έμειναν 10οι με 31 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως Λίβερπουλ και Τσέλσι θα ανταμώσουν ξανά την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Carabao Cup.

Το προφίλ της 22ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (30/1)
Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 1-2

Λούτον – Μπράιτον 4-0

Φούλαμ – Έβερτον 0-0

Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-2

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ 1-3

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (31/1)
Τότεναμ – Μπορέντφορντ 3-2

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 3-1

Λίβερπουλ – Τσέλσι 4-1

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (1/2)
21.30: Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ
22.15: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ