Νότιγχαμ Φόρεστ: «Έκλεισε» δανεικούς τους Ρέινα και Ριμπέιρο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έφθασε σε συμφωνία με Ντόρτμουντ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Τζίο Ρέινα και του Ροντρίγκο Ριμπέιρο αντίστοιχα. Με την «υπογραφή» του Ζόρζε Μέντες και οι δύο μεταγραφές. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Έκλεισε» δανεικούς τους Ρέινα και Ριμπέιρο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του διεθνούς παίκτη των ΗΠΑ, Τζίο Ρέινα, ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ρέινα θα πετάξει για το Νότιγχαμ πριν από την ολοκλήρωση της μετακίνησης, ενώ συζητείται ακόμη η οψιόν αγοράς του επιθετικού μέσου.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Ρέινα με την Ντόρτμουντ είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και ο πολύπλευρος επιθετικός υπέγραψε με τον ατζέντη Ζόρζε Μέντες τον Δεκέμβριο, λίγο πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επίσης ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του επιθετικού Ροντρίγκο Ριμπέιρο.

Η συμφωνία είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς που θα μπορούσε να γίνει υποχρεωτική. Η αξία του πακέτου θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια λίρες και αν η μεταγραφή γίνει μόνιμη, θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Premier League.

Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση στην οποία έχει εμπλακεί ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες.

Η Φόρεστ τον βλέπει ως ένα μεταγραφικό απόκτημα για το μέλλον και αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα πετάξει σύντομα για το Νότιγχαμ και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενόψει της προτεινόμενης μετακίνησης.