Λίβερπουλ: Ο Μάικλ Έντουαρντς απέρριψε την πρότασή της

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Μάικλ Έντουαρντς για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά εκείνος -τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο- ήταν αρνητικός. 

Λίβερπουλ: Ο Μάικλ Έντουαρντς απέρριψε την πρότασή της

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Μάικλ Έντουαρντς, απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Άνφιλντ.

Ο Μάικ Γκόρντον, πρόεδρος της ομάδας, τηλεφώνησε στον Έντουαρντς για να του θέσει την ιδέα να καταλάβει έναν ανώτερο ρόλο στον σύλλογο ή εντός της ιδιοκτήτριας εταιρείας FSG, κάτι που θα του επέτρεπε να επιβλέπει την αναδιάρθρωση που λαμβάνει χώρα.

Όμως ο Έντουαρντς ξεκαθάρισε στη συνομιλία -που έγινε το Σαββατοκύριακο, μετά την είδηση-βόμβα της Παρασκευής ότι ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν- ότι δεν θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ.

Ο Έντουαρντς έφυγε επίσημα τον Μάιο του 2022 και τον διαδέχθηκε ο Τζούλιαν Γουόρντ, πρώην βοηθός του. Ωστόσο, αυτός με την σειρά του άδειασε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο τέλος της περιόδου 2022-23.

Ο Γιοργκ Σμάντκε προσλήφθηκε σε βραχυπρόθεσμη βάση για να βοηθήσει την Λίβερπουλ στις καλοκαιρινές μεταγραφές του 2023, αλλά ο Γερμανός θα αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της αγοράς αυτού του μήνα.

Η αποχώρηση του Σμάντκε επιβεβαιώθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση του Κλοπ ότι η σχεδόν εννιάχρονη θητεία του θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Έντουαρντς έκανε ένα ετήσιο διάλειμμα μετά την Λίβερπουλ, αλλά επέστρεψε στο ποδόσφαιρο το 2023 ξεκινώντας την Ludonautics, μια συμβουλευτική υπηρεσία, μαζί με τον πρώην διευθυντή έρευνας του συλλόγου Ίαν Γκρέιαμ.

Η εταιρεία προσφέρει τις δεξιότητες και την εμπειρία της σε ιδιοκτησιακές ομάδες και ομάδες με στόχο την πρόοδο και την επιτυχία εντός και εκτός γηπέδου.