Αλόνσο για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Λίβερπουλ: «Είμαι αφοσιωμένος στην Λεβερκούζεν»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, ωστόσο ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε πως παραμένει πλήρως αφοσιωμένος στην Μπάγερ Λεβερκούζεν

Αλόνσο για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Λίβερπουλ: «Είμαι αφοσιωμένος στην Λεβερκούζεν»

Ο Τσάμπι Αλόνσο δηλώνει ότι η προσοχή του είναι στραμμένη στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, εν μέσω των εικασιών ότι θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (26/1) ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της φετινής σεζόν, ενώ ο Αλόνσο χαίρει εκτίμησης στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς έχει αγωνιστεί 210 φορές για λογαριασμό της από το 2004 έως το 2009.

«Οι εικασίες είναι φυσιολογικές», δήλωσε ο Αλόνσο. «Αυτό που έχει κάνει ο Γιούργκεν στη Λίβερπουλ το σέβομαι πολύ και θαυμάζω πολύ αυτό που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Έχει πετύχει πολλά. Η εστίασή μου είναι εδώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Έχω πολλά κίνητρα για να κάνω καλή δουλειά εδώ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με την ομάδα και τον σύλλογο. Έτσι, αυτή είναι η εστίασή μου.

Η εστίασή μου δεν είναι στον Μάιο, είναι στο αύριο και στην Γκλάντμπαχ και στο να βοηθήσω τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για αύριο. Θα δούμε τι θα συμβεί στη Λίβερπουλ».

«Ήταν μια έκπληξη, αλλά είχα τεράστιο σεβασμό για τον Γιούργκεν πριν έρθει στη Λίβερπουλ», πρόσθεσε ο Αλόνσο.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να αποκλείσει τον εαυτό του από τη δουλειά στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ο Αλόνσο πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια ευθεία ερώτηση, αλλά δεν έχω ευθεία απάντηση/ή κάτι άλλο να προσθέσω»