Μάντσεστερ Σίτι: Επιστρέφει με Μπέρνλι ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι διαθέσιμος να επιστρέψει στη δράση για την Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Μπέρνλι στα τέλη Ιανουαρίου, έπειτα από έξι εβδομάδες απουσίας. 

Μάντσεστερ Σίτι: Επιστρέφει με Μπέρνλι ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει να αγωνιστεί από την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα στις 6 Δεκεμβρίου, χάνοντας τα εννέα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το κάταγμα ενός οστού στο πόδι του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ο 23χρονος δεν πονάει και θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της Premier League με την Μπέρνλι στις 31 Δεκεμβρίου.

«Στο Αμπού Ντάμπι (κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με ζεστό καιρό) και εδώ τις τελευταίες 10 ημέρες, δεν αισθάνεται καθόλου (πόνο)», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα. «Όταν επέστρεψε μετά από δύο ή τρεις προπονήσεις και ένιωσε κάποια ενόχληση, γι' αυτό ήμασταν λίγο προσεκτικοί, αφού περιμέναμε πολύ καιρό και τον Δεκέμβριο δεν μπορούσε να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε, αλλά τώρα αισθάνεται καλά, θα του δώσουμε τρεις ή τέσσερις ημέρες και ελπίζουμε να μπορέσει να παίξει με την Μπέρνλι, να παίξει τα πρώτα του λεπτά».