Νιούκαστλ: «Πόρτα» στην Μπάγερν για Τρίπιερ

Η Νιούκαστλ απέρριψε την προσφορά της Μπάγερν Μονάχου για τον Κίεραν Τρίπιερ. 

Νιούκαστλ: «Πόρτα» στην Μπάγερν για Τρίπιερ

Η Νιούκαστλ απέρριψε την πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ (12,8 εκατ. λίρες, 16,2 εκατ. δολάρια) της Μπάγερν Μονάχου για τον Κίεραν Τρίπιερ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επιθυμεί να αποκτήσει έναν νέο δεξιό μπακ αυτόν τον μήνα και ο Άγγλος διεθνής είναι ανάμεσα σε αρκετούς παίκτες που εξετάζονται για τη θέση αυτή.

Ο Νόρντι Μουκιέλε, ο οποίος είχε τετραετή θητεία στην Λειψία στην Bundesliga πριν μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι επίσης στη λίστα της Μπάγερν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες.

Η Νιούκαστλ ήταν ανένδοτη στο ότι ο Τρίπιερ δεν θα πωληθεί αυτόν τον μήνα, αλλά η Μπάγερν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, με την προθεσμία να λήγει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ο Τρίπιερ, 33 ετών, έγινε η πρώτη μεταγραφή της εποχής των Σαουδαράβων στο Νιούκαστλ, όταν εντάχθηκε στο σύλλογο με συμφωνία 12 εκατομμυρίων λιρών από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2022.

Δεν θεωρείται η μακροπρόθεσμη λύση στα προβλήματα της Μπάγερν στην θέση του δεξιού μπακ, αλλά εκτιμάται ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό και την ηγετική του ικανότητα.

Ο τραυματισμός του Νουσαΐρ Μαζράουι στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουν αφήσει την Μπάγερν με ελλείψεις στη θέση του δεξιού μπακ, με τον μέσο Κόνραντ Λάιμερ να αναπληρώνει συχνά την θέση.