Λίβερπουλ: «Μισή» με Μπόρνμουθ - Πιθανές επιστροφές με Φούλαμ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν περιμένει κανέναν από τους τραυματίες παίκτες της Λίβερπουλ να επιστρέψει εγκαίρως για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Premier League με την Μπόρνμουθ. «Βλέπουν» Φούλαμ οι Άρνολντ, Ρόμπερτσον και Σόμποσλαϊ.

Λίβερπουλ: «Μισή» με Μπόρνμουθ - Πιθανές επιστροφές με Φούλαμ

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την εκστρατεία της για το 2023-24 έπειτα από την χειμερινή διακοπή, ταξιδεύοντας στο Vitality Stadium αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτή τη στιγμή εκτός μάχης για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι οι Τιάγκο Αλκαντάρα, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στέφαν Μπάιτσετιτς, Μπεν Ντόακ, Τζόελ Ματίπ, Άντι Ρόμπερτσον, Ντομινίκ Σόμποσλαϊ και Κώστας Τσιμίκας.

Ερωτηθείς για μια ενημέρωση σχετικά με τη φυσική κατάσταση της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Μπόρνμουθ, ο Γερμανός προπονητής είπε: «Είναι όλοι θετικοί, αλλά δεν είναι έτοιμοι.

Αλλά όλοι πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση, πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να συμμετέχουν κατά κάποιο τρόπο στην προπόνηση της ομάδας την επόμενη εβδομάδα.

Αλλά για το παιχνίδι με το Μπόρνμουθ δεν περιμένω κανέναν να επιστρέψει. Ελπίζω ότι κανείς [άλλος] δεν θα είναι εκτός μέχρι τότε.

Αλλά μετά το Μπόρνμουθ, ίσως για τη Φούλαμ, θα δούμε πώς θα τα πάνε τα παιδιά. Αλλά είναι όλοι τους κοντά. Ο Τρεντ κοντά, ο Ντομ κοντά, ο Ρόμπο κοντά. Όλοι πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτό είναι θετικό, αλλά για το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, όχι».