Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Οι παίκτες δεν πρέπει να σκέφτονται την πιθανή αφαίρεση βαθμών»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δήλωσε ότι θα πει στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ να ξεχάσουν την απειλή της αφαίρεσης βαθμών από την Premier League και να επικεντρωθούν στο να κάνουν την δουλειά τους.

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Οι παίκτες δεν πρέπει να σκέφτονται την πιθανή αφαίρεση βαθμών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παραπέμφθηκε σε ανεξάρτητη επιτροπή για φερόμενη παραβίαση των κανονισμών κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR) της Premier League.

Η λίγκα έχει δρομολογήσει το επόμενο βήμα της διαδικασίας για να αποφασιστεί ποια τιμωρία θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών ή/και πρόστιμα.

Αλλά καθώς η Φόρεστ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου του FA Cup με την Μπλάκπουλ την Τετάρτη, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είπε στους παίκτες του να μην ασχοληθούν με την κατάσταση εκτός γηπέδου.

«Σήμερα θα προπονηθούμε και ξέρουμε ότι οι παίκτες γνωρίζουν την κατάσταση, αλλά θα τους πω το ίδιο πράγμα που λέω και σε εσάς - ας το ξεχάσουμε και ας επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Η δουλειά μας είναι το παιχνίδι με την Μπλάκπουλ», δήλωσε ο Νούνο.

«Όλοι ανησυχούμε μέσα στον σύλλογο, αλλά εγώ ως προπονητής δεν έχω να σκεφτώ ή να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Η δουλειά μου είναι ξεκάθαρη, είναι να προετοιμάσω την ομάδα και σε αυτό επικεντρωνόμαστε.

Όλες οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που κάνουμε είναι ιδιωτικές. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η είδηση, αλλά την ίδια στιγμή, δεν με αφορά. Πρέπει να συγκεντρωθώ, πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθει η απόφαση και όταν έρθει είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε με αυτό.

Η δουλειά μου είναι να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω και μετά να δουλεύω ακόμα περισσότερο. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι».