Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 4-1: «Αυτοκράτορας» ο Βινίσιους και το Σούπερ Καπ στη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το Σούπερ Καπ Ισπανίας χάρη στην επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βινίσιους που πέτυχε χατ τρικ. 

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 4-1: «Αυτοκράτορας» ο Βινίσιους και το Σούπερ Καπ στη «Βασίλισσα»!

Ήταν η βραδιά του Βινίσιους και κατ' επέκταση μία μαγική βραδιά της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» επικράτησε με 4-1 της Μπαρτσελόνα στο Ριάντ και σήκωσε το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Βινίσιους έκανε μία αυτοκρατορική εμφάνιση. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 7', όταν μετά από κάθετη πάσα του Μπέλιγχαμ βρήκε δίχτυα. Στο 10' ο Ροντρίγκο πάσαρε στον Βινίσιους που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-0.

Ο Φεράν είχε δοκάρι στο 12' και η Μπαρτσελόνα άρχισε να εμφανίζεται σιγά-σιγά. Ο Λεβαντόφσκι τελικά κατάφερε να μειώσει με ένα φοβερό βολέ στο 33', αλλά η Ρεάλ πάλι με τον Βινίσιους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 38'.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ροντρίγκο στο 64', όταν μετά από γύρισμα του Βινίσιους έκανε κακό διώξιμο ο Κουντέ και ο άσος της Ρεάλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε (86' Θεμπάγιος), Τσουαμενί, Κρόος (81' Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (86' Χοσέλου), Ροντρίγκο (77' Ντίαθ), Βινίσιους (82' Καμαβινγκά)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ρομπέρτο (61' Φερμίν), Γκιντογάν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (62' Γιαμάλ), Λεβαντόβσκι, Τόρες (61' Φέλιξ)