Marca: Απίστευτο κράξιμο στη Ρεάλ για την ανακοίνωση απόλυσης Λοπετέγκι! (pic)

Η ισπανική εφημερίδα άσκησε δριμεία κριτική στο σημερινό της πρωτοσέλιδο για την αποπομπή του Βάσκου τεχνικού.

Marca: Απίστευτο κράξιμο στη Ρεάλ για την ανακοίνωση απόλυσης Λοπετέγκι! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (29/10) το τέλος της συνεργασίας της με τον Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα των Μαδριλένων με αποκορύφωμα τη συντριβή τους στο El Clasico από την Μπαρτσελόνα. Ακόμα, γνωστοποίησε ότι προσωρινά την τεχνική ηγεσία θα αναλάβει ο Σαντιάγκο Σολάρι.

Η «Βασίλισσα» με ανακοίνωσή της επέρριψε ευθύνες στο πρώην τεχνικό της για λανθασμένη αξιοποίηση του ρόστερ της ομάδας:

«Το Δ.Σ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας που έχει οκτώ υποψήφιος για τη "Χρυσή Μπάλα" και τα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας αποτελέσματα μέχρι τώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ρεάλ.

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα Marca δεν άφησε την ανακοίνωση των «μερένχες» να περάσει έτσι και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο ασκεί δριμεία κριτική στην ομάδα της Μαδρίτης για τη φύση της ανακοίνωσης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για αυτοκριτική από πλευράς της ισπανικής ομάδας:

«Ντροπιαστική ανακοίνωση της Ρεάλ. Απέλυσε τον Λοπετέγκι σε άσχημο στυλ μέσω μιας παράλογης μπηχτής για τους οκτώ υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας. Δεν κάνει αυτοκριτική για το σχεδιασμό κι έχρισε προσωρινό διάδοχο».