Ντόρτμουντ: Περιμένει την Τετάρτη (10/1) τον Σάντσο

Η Ντόρτμουντ ελπίζει ότι ο Τζέιντον Σάντσο θα φτάσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη (10/1) ενόψει του δανεισμού του. 

Ντόρτμουντ: Περιμένει την Τετάρτη (10/1) τον Σάντσο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ευελπιστεί ότι ο Τζέιντον Σάντσο θα φτάσει στη Γερμανία την Τετάρτη, πριν από την προτεινόμενη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της επιστροφής του στη Ντόρτμουντ δυόμισι χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Γιουνάιτεντ, με το μόνο που απομένει να υπογραφεί είναι τα τελευταία στάδια της γραφειοκρατίας για τη συμφωνία δανεισμού που δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

Η συμφωνία δανεισμού έχει ελάχιστη αξία 3,5 εκατ. στερλίνες και η Ντόρτμουντ θα καλύψει ένα μέρος του μισθού του Σάντσο, ενώ η Γιουνάιτεντ ενδεχομένως να λάβει μπόνους ανάλογα με την απόδοση.

Ο Σάντσο προπονείται μακριά από την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ από τον Σεπτέμβριο, αφού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή Έρικ Τεν Χάαχ, μετά από διαφωνία γύρω από τη συμμετοχή του στην ήττα από την Άρσεναλ.

Ο Σάντσο δήλωσε ότι είχε γίνει «αποδιοπομπαίος τράγος για μεγάλο χρονικό διάστημα», αφού ο Τεν Χάαχείχε υποστηρίξει νωρίτερα ότι ο επιθετικός δεν επιλέχθηκε στην ενδεκάδα του αγώνα για την ήττα με 3-1 λόγω των επιδόσεών του στην προπόνηση.

Ο διεθνής Άγγλος κλήθηκε στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη από τον Ολλανδό προπονητή, αλλά αρνήθηκε να το πράξει, και ουσιαστικά εξορίστηκε από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και έκτοτε δεν υπολογίζεται για επιλογή. Το τελευταίο του παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ ήταν στη νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στις 26 Αυγούστου.