Λίβερπουλ: Στέλνει δανεικό τον Καρβάλιο στην Χαλ

Ο Φάμπιο Καρβάλιο της Λίβερπουλ αναμένεται να ενταχθεί στην Χαλ Σίτι με την μορφή δανεισμού.

Λίβερπουλ: Στέλνει δανεικό τον Καρβάλιο στην Χαλ

Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Φάμπιο Καρβάλιο αναμένεται να ενταχθεί στη Χαλ Σίτι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από τότε που επέστρεψε από την Λειψία, με την αντίπαλο της Χαλ στην Championship, την Σαουθάμπτον, να επιθυμεί επίσης να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Η Σαουθάμπτον δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες της για την απόκτηση του Καρβάλιο, αλλά η Χαλ είναι πλέον ισχυρό φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή με την Κ21.

Ο Καρβάλιο είχε θετικές συνομιλίες με τον προπονητή της Χαλ, Λίαμ Ρόζενιορ και τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Τάιλερ Μόρτον, ο οποίος βρίσκεται εκεί με συμβόλαιο διάρκειας μιας σεζόν.

Οι προτάσεις τόσο της Χαλ όσο και της Σαουθάμπτον βολεύουν την Λίβερπουλ, οπότε η απόφαση θα είναι του Καρβάλιο και, εκτός απροόπτου, αναμένεται ότι η μετακίνησή του στο MMK Stadium θα οριστικοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Καρβάλιο μετακόμισε στη Λίβερπουλ από την Φούλαμ έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών, συν 2,7 εκατομμύρια λίρες σε μπόνους και ρήτρα πώλησης 20%, το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο, πραγματοποίησε μόνο 13 συμμετοχές στην Premier League στην πρώτη του σεζόν στο Άνφιλντ (με 2 γκολ) - με τις 11 από αυτές να έρχονται πριν από τον Δεκέμβριο.

Τον Ιούνιο έστειλαν τον Καρβάλιο στη Λειψία για την αγωνιστική περίοδο, έχοντας ήδη απορρίψει μόνιμες προτάσεις, αλλά ο Καρβάλιο δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Έκανε μία φορά την αρχή και εμφανίστηκε οκτώ φορές ως αλλαγή.

Η έλλειψη λεπτών συμμετοχής του στη Γερμανία είδε τη Λίβερπουλ να επιλέγει να διακόψει τη συμφωνία, επιτρέποντας μια νέα αλλαγή δανεισμού για το υπόλοιπο της περιόδου 2023-24.

Συνολικά ο Φάμπιο Καρβάλιο μετρά 21 εμφανίσεις με την Λίβερπουλ με απολογισμό 3 γκολ.