Γουλβς: Θέλει δανεικό τον Ίνγκς

Η Γουλβς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Γουέστ Χαμ, Ντάνι Ινγκς, με την μορφή δανεισμού.

Γουλβς: Θέλει δανεικό τον Ίνγκς

Ο Ντάνι Ινγκς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2025, αναγκάστηκε να αρκεστεί σε μειωμένο ρόλο φέτος, με την πλειονότητα των 17 εμφανίσεών του σε όλες τις διοργανώσεις να προέρχεται από τον πάγκο.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ συλλόγων, αλλά η Γουλβς παρακολουθεί την κατάσταση του 31χρονου επιθετικού, και θα μπορούσε να κινηθεί αργότερα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Η Γουλβς είχε ρωτήσει στο παρελθόν για τη διαθεσιμότητα του Ινγκς τον Ιανουάριο του 2023, όταν ο Άγγλος ήταν ακόμα στην Άστον Βίλα, αλλά εκείνος προτίμησε να υπογράψει στη Γουέστ Χαμ.

Ο Ινγκς έχει πετύχει 70 γκολ σε 215 συμμετοχές στην Premier League σε περιόδους στην Μπέρνλι, την Λίβερπουλ, την Άστον Βίλα και την Σαουθάμπτον.

Δεν έχει ακόμη σκοράρει ή δώσει ασίστ φέτος, με τον προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, να προτιμά να χρησιμοποιεί τον Τζάροντ Μπόουεν μπροστά.

Η Γουλβς έχει πετύχει το δέκατο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα φέτος (30), με τους Χουάνγκ Χι-Τσαν και Μάθους Κούνια να έχουν πετύχει συνολικά 17 γκολ στο πρωτάθλημα.