Στο +5 από την Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ που πήρε το ντέρμπι (vid)

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη στο επεισοδιακό ντέρμπι με την Ανόρθωση και την άφησε πίσω του πέντε βαθμούς.

Στο +5 από την Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ που πήρε το ντέρμπι (vid)

Είχε τα πάντα το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση του Ρικάρντο Σα Πίντο να παίρνει τη νίκη με 1-0 με γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΑΠΟΕΛ μετά από αυτή τη νίκη έκανε δήλωση τίτλου, αφού ξέφυγε πέντε βαθμούς από την Ανόρθωση.

Το ματς πάντως είναι τρομερή ένταση και στο 60’ έχει διακοπεί για κροτίδα που έσκασε δίπλα στον γκολκίπερ της Ανόρθωσης, ενώ στο 83’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τεχέρα.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά είχε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι. Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 90’ με τον Εφραίμ που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το σουτ, ο Αρμπολέδα απέκρουσε και ο Τομανέ με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το ΓΣΠ πήρε «φωτιά» σε εκείνο το σημείο, αλλά υπήρξε νέα διακοπή. Αντικείμενο από την κερκίδα έπεσε στον πάγκο της Ανόρθωσης με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν τόσο οι ποδοσφαιριστές της όσο και οι διαιτητές. Μετά από δεκάλεπτη διακοπή το παιχνίδι συνεχίστηκε, το 1-0 δεν άλλαξε και ο ΑΠΟΕΛ ξέφυγε πέντε βαθμούς από την Ανόρθωση.