Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βερολίνου.

Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο τρίτο συνεχόμενο φάιναλ φορ και οι πρόεδροι της ομάδας του Πειραιά είχαν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι μετά τη μεγάλη επιτυχία. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα μίλησαν:

Για το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση:

Γ. Αγγελόπουλος: Είναι τρομακτικό επίτευγμα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είναι μία δικαίωση των προσπαθειών που κάνουμε μέσα από αντιξοότητες και εμπόδια και μετά την απόφαση της ζωής μας το μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Π. Αγγελόπουλος: Γράφουμε ιστορία με το τρίτο συνεχόμενο φάιναλ φορ. Δεν έχουμε χορτάσει και πάμε για μία μάχη με τη Ρεάλ για να πάμε στον τελικό.

Για το αν το χρωστάει η ιστορία:

Γ. Αγγελόπουλος: Μέχρι σήμερα δεν είχε περάσει καμία ομάδα σε πέμπτο παιχνίδι, αλλά τα στατιστικά είναι για να τα διαψεύδουμε. Το αξίζουμε, έχουμε δείξει διάρκεια. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, παίκτες πρώτου επιπέδου, παίκτες θρύλοι για τον Ολυμπιακό, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε στην κορυφή. Πολλά ακούγονται και γράφονται αλλά πρέπει να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Π. Αγγελόπουλος: Δεν μας χρωστάει κάτι η ιστορία. Το θέμα είναι να είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια με την Ρεάλ. Είμαστε τρία συνεχόμενα χρόνια σε φάιναλ φορ. Για πρώτη φορά σπάει έδρα σε πέμπτο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι. Ήταν τρομερή μάχη.

Για το αν έδωσαν την ίδια στήριξη:

Γ. Αγγελόπουλος: Είχαμε εμπιστοσύνη. Είχα έρθει με τη Μπασκόνια και τη Μπαρτσελόνα που χάσαμε και τα δύο ματς και ήμασταν ένατοι τότε. Κάναμε μία εκπληκτική αντεπίθεση. Είχαμε μεγάλη πίστη. Έγιναν και διορθωτικές κινήσεις και ότι πρέπει να γίνεται θα γίνεται. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι το ένατο φάιναλ φορ της ομάδας.

Π. Αγγελόπουλος: Είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη στον προπονητή. Από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε τρεις παίκτες και οι δύο έπαιξαν σημαντικό ρόλο σήμερα. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Για τελικό με Παναθηναϊκό:

Γ. Αγγελόπουλος: Ήρθε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και μας έδωσε συγχαρητήρια θερμά και το ένιωθε δεν ήταν τυπικό. Η αντιπαλότητα είναι καλή. Η τοξικότητα δεν είναι καλή. Η αντιπαλότητα είναι καλοδεχούμενη η τοξικότητα οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Π. Αγγελόπουλος: Εγώ θα πω ξανά για τη Ρεάλ και αν περάσουμε στον τελικό όποιος θέλει ας είναι.