Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final 4

Χαμός γίνεται ήδη για ένα εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου. Πόσα εισιτήρια θα πάρει η κάθε ομάδα από την Euroleague.

Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final 4

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας στο Final 4 του Βερολίνου, αλλά την ίδια ώρα ξεκίνησε και το ψάξιμο για ένα εισιτήριο που θα του εξασφαλίσει θέση στις κερκίδες του γηπέδου που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση.

Τα πράγματα, πάντως, για να βρει κάποιος εισιτήριο δεν θα είναι και τόσο απλά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την πειραϊκή ΚΑΕ η κάθε ομάδα δικαιούται από 450 έως 550 εισιτήρια και έχει μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να δηλώσει αν τα διέθεσε.

Στο Final 4 βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης επομένως η κατάσταση είναι τρομερά δύσκολη, αφού αν εξαιρέσουμε τους Ισπανού οι άλλοι τρεις δεν πρόκειται να επιστρέψουν εισιτήρια.

Η Euroleague, πάντως, έχει ενημερώσει τις ομάδες πως το 20% των εισιτηρίων έχει ήδη περάσει σε χέρια Ελλήνων φιλάθλων. Για τη διανομή των εισιτηρίων προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας, ενώ από τον Ολυμπιακό υπολογίζουν πως θα έχουν στο πλευρό τους 3.000 οπαδούς τους.