Κανονικά στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λοπετέγκι

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να κοιτά τον αντικαταστάτη του Χουλέν Λοπετέγκι αλλά αυτό δεν πτοεί τον ίδιο να δώσει το παρών στην προπόνηση των «μερένχες». 

Κανονικά στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λοπετέγκι

Ενώ ο Χουλέν Λοπετέγκι βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, για την προπόνηση των Μαδριλένων, όπως σημειώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου, για να ανακοινώσει την απόλυση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ισπανίας.

Σε μία προσπάθεια να διευθετηθεί το διαζύγιο ανάμεσά στις δύο πλευρές με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο Λοπετέγκι υπέγραψε με την Ρεάλ πριν από τέσσερις μήνες για τρία χρόνια.

Όπως αναφέρεται σχετικά, ο Αντόνιο Κόντε, «πέταξε» εχθές από την Αίγυπτο, όπου έκανε διακοπές, για το Λονδίνο, προκειμένου να λύσει με την Τσέλσι το θέμα της αποζημίωσης των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα είναι ο τρίτος Ιταλός προπονητής, μετά τους Φάμπιο Καπέλο και Κάρλο Αντσελότι που αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κόντε αναμένεται να προσγειωθεί στην Μαδρίτη απόψε ή αύριο, οπότε και θα παρουσιαστεί.

Μένει επίσης να ξεκαθαριστεί επίσης η παρουσία του ή όχι στον πάγκο την Τετάρτη με την Μελίγια, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στους 32 του Copa del Rey. Αν επιλεγεί να μην κάνει σε αυτό το παιχνίδι το ντεμπούτο του, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο το απόγευμα στο Bernabeu ενάντια στην εκπληκτική Βαγιαδολίδ.

Πάντως οι ισπανικές εφημερίδες κριτικάρουν έντονα τον Φλορεντίνο Πέρεθ. «Το σφάλμα δεν είναι μόνο του Χουλέν», γράφει χαρακτηριστικά η Marca, σημειώνοντας ότι κάθε ημέρα που περνά, στην Ρεάλ Μαδρίτης συνειδητοποιούν το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Δεν μπορεί να τον αφήνεις τόσο εύκολα, και χωρίς να αγοράσεις έναν αξιοπρεπή αντικαταστάτη», συμπληρώνει η ισπανική εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ