Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς δανεισμό στην Ντόρτμουντ ο Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκονται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς δανεισμό στην Ντόρτμουντ ο Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκονται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο.

Η ομάδα της Bundesliga επιθυμεί την επανασύνδεση με τον 23χρονο που έφυγε για το Ολντ Τράφορντ με μεταγραφή 85 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιούλιο του 2021.

Μένει να φανεί τι ποσοστό του μισθού είναι διατεθειμένη να καλύψει η Ντόρτμουντ με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Άγγλος διεθνής προπονείται μακριά από την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ από τον Σεπτέμβριο, αφού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή Έρικ Τεν Χάαχ μετά από διαφωνία γύρω από τη συμμετοχή του στην ήττα από την Άρσεναλ.

Ο Σάντσο δήλωσε ότι είχε γίνει «αποδιοπομπαίος τράγος για μεγάλο χρονικό διάστημα», αφού ο Τεν Χάαχείχε υποστηρίξει νωρίτερα ότι ο Σάντσο δεν επιλέχθηκε στην ενδεκάδα του αγώνα για την ήττα με 3-1 λόγω των εμφανίσεών του στην προπόνηση.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή, αλλά αρνήθηκε να το πράξει, και ουσιαστικά εξορίστηκε από την προπόνηση της πρώτης ομάδας και έκτοτε δεν υπολογίζεται για επιλογή.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ ήταν στη νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στις 26 Αυγούστου.

Ο Σάντσο έζησε μια εξαιρετική τετραετία στην Ντόρτμουντ μεταξύ 2017 και 2021, κατακτώντας μεταξύ άλλων το γερμανικό Supercup και το DFB-Pokal.

Έκτοτε, πραγματοποίησε 82 συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ, σκοράροντας 12 φορές.