Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξέσπασε σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα βάλει τον Ρομέο Λάβια στην αρχική ενδεκάδα της Τσέλσι στο ματς με την Γουλβς.

Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα»

Άπαντες θα πρέπει να κερδίσουν την θέση τους στην ενδεκάδα της Τσέλσι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ενόψει του αγώνα με την Γουλβς.

Αναλυτικά:

«Ο Λάβια βρίσκεται σε παρόμοια θέση με τον Ενκουνκού. Ήρθε και δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του. Μετά από σχεδόν έξι μήνες, ίσως γίνει μέρος της ομάδας.

Προοδεύει καλά, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει στην καλύτερη κατάστασή του. Αν δεν παίζει, δεν είναι επειδή δεν πιστεύουμε σε αυτόν ή στην περίπτωση αυτή, στον Λαβία.

Η Τσέλσι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Oι παίκτες πρέπει να παλέψουν και να κερδίσουν την θέση του στην ενδεκάδα και στο ροτέισον της ομάδας.

Υπάρχουν άλλοι παίκτες που είναι έτοιμοι και προπονήθηκαν για έξι μήνες και εκείνη τη στιγμή χρειαζόμαστε να αποφασίσουμε και να κάνουμε αντίκτυπο με παίκτες που είναι πιο προετοιμασμένοι από αυτούς».