Τότεναμ: Εκτός μέχρι τα τέλη Γενάρη ο Μπισουμά

Ο μέσος της Τότεναμ, Ιβ Μπισουμά θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος Ιανουαρίου μετά την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τότεναμ: Εκτός μέχρι τα τέλη Γενάρη ο Μπισουμά

Ο Ιβ Μπισουμά θα μείνει εκτός για την Τότεναμ τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, αφού αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της νίκης της ομάδας του με 2-0 επί της Νότινγκχαμ Φόρεστ.

Η κόκκινη κάρτα, η δεύτερη του Μπισουμά στη σεζόν, σημαίνει ότι ο 27χρονος θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών.

Ο Μπισουμά πρόκειται επίσης να αγωνιστεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο με το Μάλι, αποκλείοντας τον από τη δράση του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Με την ομάδα του να προηγείται με 2-0 στο City Ground, ο Μπισουμά έκανε λάθος σε ένα μαρκάρισμα στον μέσο της Φόρεστ, Γιέιτς, με αποτέλεσμα να γδάρει την μπότα του στην κνήμη του 26χρονου.

Το μαρκάρισμα έμεινε αρχικά ατιμώρητο, αλλά μετά από επανεξέταση με το VAR, ο διεθνής από το Μάλι είδε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Τζάρεντ Γκίλετ.

Ο πρώην μέσος της Μπράιτον είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια της νίκης της ομάδας του με 1-0 επί της Λούτον νωρίτερα αυτή τη σεζόν και τώρα θα χάσει τα παιχνίδια της ομάδας του με την Έβερτον, την Μπράιτον, την Μπόρνμουθ και την Μπέρνλι.