Μάντσεστερ Σίτι: Δεν παίζει με Πάλας ο Χάαλαντ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δηλώνει ότι δεν περιμένει να αγωνιστεί ο επιθετικός Έρλινγκ Χάαλαντ εναντίον της Κρίσταλ Πάλας το Σαββατοκύριακο, καθώς συνεχίζει να διαχειρίζεται έναν τραυματισμό στο πόδι.

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν παίζει με Πάλας ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχασε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 επί της Λούτον Τάουν την περασμένη Κυριακή με αυτό που ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλεσε «αντίδραση καταπόνησης των οστών» στο πόδι του. Στη συνέχεια, ο 23χρονος δεν ταξίδεψε με την ομάδα της Σίτι για το παιχνίδι του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη, αν και η ομάδα του Γκουαρντιόλα είχε ήδη κερδίσει τον όμιλό της πριν από τη σέντρα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ο Χάαλαντ λαμβάνει θεραπεία και ότι η απόφαση θα συνεχίσει να λαμβάνεται «μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα».

Η επίσκεψη της Πάλας είναι η τελευταία της Σίτι πριν αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Σαουδική Αραβία και ο Γκουαρντιόλα ελπίζει ότι ο Χάαλαντ θα είναι μέλος της αποστολής που θα ταξιδέψει για το τουρνουά.

«Έχει κάνει θεραπεία εκτός έδρας», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα. «Έφτασε σήμερα και θα δούμε - οι γιατροί θα τον δουν.

«Ελπίζω να μπορέσει να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία μετά το παιχνίδι και μετά θα δούμε αν είναι σε θέση να παίξει στο πρώτο ή στο δεύτερο παιχνίδι».

Σχετικά με το ότι ακούγεται ότι ο Χάαλαντ δεν θα παίξει εναντίον της Πάλας, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Δεν το νομίζω».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για τον τραυματισμό, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Όχι, δεν είναι δομή, είναι απλά άγχος. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, πρέπει να δούμε πώς αισθάνεται».