Κλοπ για Γιουνάιτεντ: «Το 7-0 ήταν ένα... σοκαριστικό αποτέλεσμα»

Για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο τεχνικός της πρωτοπόρου της Premier League, Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ για Γιουνάιτεντ: «Το 7-0 ήταν ένα... σοκαριστικό αποτέλεσμα»

Το περσινό 7-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να αφήσει πίσω όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι της Premier League κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι τέτοια αποτελέσματα συμβαίνουν μόνο μία φορά, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένη στην επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μου αρέσει όλη αυτο που συζητιέται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσο περισσότερα αρνητικά λέει για εκείνη ο κόσμος, τόσο πιο δυνατή θα εμφανιστεί στο Ανφιλντ. Πάντα έτσι γίνεται και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δε γνωρίζω ακριβώς το πώς έχει η κατάσταση στην ομάδα τους, όμως εμένα με νοιάζει το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και πρέπει να παίξουμε για τη νίκη.

Στόχος μας να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα σωστά πράγματα. Θέλω να δω ένα πολύ καλό παιχνίδι από ματς. Το 7-0 ήταν ένα... σοκαριστικό αποτέλεσμα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή. Αν αυτό το 7-0 βοηθά κάποιον είναι την ομάδα που έχασε και όχι αυτή που κέρδισε».