Τσέλσι: Τραυματίστηκε ξανά ο Ρις Τζέιμς

Ο Ρις Τζέιμς υπέστη νέο τραυματισμό, στον προσαγωγό, κατά τη διάρκεια της ήττας της Τσέλσι από την Έβερτον.

Τσέλσι: Τραυματίστηκε ξανά ο Ρις Τζέιμς

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τον τραυματισμό του στον προσαγωγό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της ήττας της ομάδας του με 2-0 από την Έβερτον.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτό του αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ» από τον Λέβι Κόλγουιλ.

Ο προπονητής των «μπλε» Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιβεβαίωσε ότι ο διεθνής Άγγλος θα υποβληθεί τώρα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ένιωσε κάτι στον προσαγωγό του. Έχει τραυματιστεί, αλλά δεν γνωρίζουμε τη σοβαρότητα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, γιατί πάντα βάζουμε δικαιολογίες, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που δεν μπορείς να εξηγήσεις.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Είναι πραγματικά απογοητευτικό γιατί μετά από 15, 20 λεπτά που παίζαμε καλά, αυτού του είδους η συγκυρία μας κάνει να αλλάξουμε, επειδή ο Μάλο Γκούστο αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του.

Είναι απογοητευτικό, γιατί όταν πιστεύεις ότι μπορείς να χτίσεις κάτι με έναν παίκτη σαν αυτόν που θα έπρεπε να είναι σημαντικός για εμάς. Πρέπει να εκτιμήσουμε τις επόμενες ημέρες τι συμβαίνει με τον προσαγωγό του».

Τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν τον Τζέιμς τις δύο τελευταίες σεζόν. Την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο τραυματισμός στο γόνατο οδήγησε τον αμυντικό να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ τον περασμένο χειμώνα.

Ο αμυντικός, ο οποίος ορίστηκε αρχηγός της Τσέλσι το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Σέζαρ Αθπιλικουέτα, υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό την πρώτη ημέρα της σεζόν 2023-24, επιστρέφοντας τον Νοέμβριο.

Έχει περιοριστεί σε μόλις οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.