Τεν Χάαχ: «Δεν είμαστε αρκετά καλοί για να είμαστε συνεπείς»

Ο Έρικ τεν Χάαχ πιστεύει ότι η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι «αρκετά καλή για να είναι συνεπής» μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπόρνμουθ.

Τεν Χάαχ: «Δεν είμαστε αρκετά καλοί για να είμαστε συνεπείς»

Το αποτέλεσμα είναι η 11η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σεζόν και ήρθε στην αρχή μιας εβδομάδας όπου αντιμετωπίζει έναν «τελικό» για την φάση των ομίλων του UEFA Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, τον οποίο πρέπει να κερδίσει, πριν από το ταξίδι στην έδρα της Λίβερπουλ για την Premier League - ένα γήπεδο όπου έχει δεχθεί 11 γκολ στις τελευταίες δύο επισκέψεις της.

Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν για να κερδίσει την Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης, αλλά το απόγευμα του Σαββάτου έμεινε πολύ μακριά από αυτό το επίπεδο, με την Μπόρνμουθ - τη μοναδική ομάδα της τρέχουσας Premier League που δεν είχε εξασφαλίσει στο παρελθόν νίκη στην κορυφαία κατηγορία στο Ολντ Τράφορντ - να βγαίνει άνετη και άξια νικήτρια.

«Νομίζω ότι, ως ομάδα, δεν είμαστε αρκετά καλοί για να είμαστε συνεπείς και πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα για να το βελτιώσουμε αυτό», δήλωσε ο Έρικ Τεν Χάαχ μετά τον αγώνα.

«Ως ομάδα, πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε πιο σκληροί, να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι από την αρχή. Είπα την Παρασκευή, δεν μπορεί να είναι σε αυτό το πρωτάθλημα αν δεν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί σκοτώνεσαι.

Αυτό συνέβη στο πρώτο πεντάλεπτο και τους διευκολύνετε την ζωή, έχουν τέλειες συνθήκες για να παίξουν. Βλέπεις την ομάδα να παλεύει, να αγωνίζεται, να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορεί να συμβαίνει να δέχεσαι τόσο εύκολα ένα γκολ».

Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του σχετικά με την απόδοση της ομάδας του, ο Τεν Χάαχ απάντησε: «Ενοχλημένος, απογοητευμένος, σίγουρα. Περίμενα κάτι διαφορετικό, ήλπιζα πριν το παιχνίδι ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην απόδοση και το αποτέλεσμα από την Τσέλσι, οπότε είναι πολύ απογοητευτικό».

Πιεζόμενος για την έλλειψη συνοχής της ομάδας του, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για το παιχνίδι και έτσι πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι' αυτό, πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη για το παιχνίδι.

Από την πλευρά μου είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που ξεκινήσαμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Είμαστε πραγματικά ασταθείς, έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε, αλλά πρέπει να το κάνεις κάθε παιχνίδι και κάθε τρίτη μέρα».