Λίβερπουλ: Επιστρέφει με Γιουνάιτεντ ο Άλισον, ανησυχία για Μάτιπ

Ο Άλισον αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάτιεντ την επόμενη Κυριακή (17/12). Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ντιόγκο Ζότα, άσχημα να νέα για τον Ζόελ Μάτιπ.

Λίβερπουλ: Επιστρέφει με Γιουνάιτεντ ο Άλισον, ανησυχία για Μάτιπ

Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να περιμένει να ανακαλύψει την πλήρη έκταση του τραυματισμού που υπέστη ο Ζόελ Μάτιπ κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης νίκης της Premier League επί της Φούλαμ.

Ο κεντρικός αμυντικός χρειάστηκε να αποσυρθεί στο 69ο λεπτό της νίκης με 4-3 στο Άνφιλντ, αφού υπέστη ένα πρόβλημα που δεν είναι «καλό», σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Μάτιπ θα μείνει σίγουρα εκτός αγωνιστικής δράσης, επιβεβαίωσε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από το παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει για πόσο καιρό είναι πιθανό να μείνει εκτός ο Καμερουνέζος, ο Κλοπ είπε: «Όχι, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά δεν φαίνεται καλό, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πούμε.

Η σάρωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς, αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν ξεκάθαρο, του μιλήσαμε και του είπαμε: "Όχι, αυτό δεν είναι καλό".

Αλλά για πόσο καιρό, δεν ξέρω».

Ο Κλοπ μίλησε επίσης για την ανάρρωση του Άλισον Μπέκερ και του Ντιόγκο Ζότα, οι οποίοι παραμένουν εκτός δράσης μετά τους τραυματισμούς τους απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα.

«Έτρεχε χθες έξω - στα γενέθλιά του», είπε ο Κλοπ για τον Πορτογάλο κυνηγό. «Και όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά κανείς δεν μου είπε ότι θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας. Όχι, υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος.

Και με τον Άλι το ίδιο. Προφανώς ο Άλι είναι πιο κοντά, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για αύριο σίγουρα».