Τεν Χάαχ: «Έχουμε ένα σχέδιο και συνεχίζουμε»

Ο Έρικ Τεν Χααχ καλεί σε ενότητα μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 από τη Νιούκαστλ.

Τεν Χάαχ: «Έχουμε ένα σχέδιο και συνεχίζουμε»

Ο Έρικ τεν Χάαχ πιστεύει ότι η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πρέπει να μείνει ενωμένη» μετά την ήττα με 1-0 από τη Νιούκαστλ το βράδυ του Σαββάτου (2/12).

Ο Άντονι Γκόρντον άνοιξε το σκορ για τη Νιούκαστλ στο 55ο λεπτό, αφού πέρασε με ηρεμία την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα Αντρέ Ονάνα μετά από χαμηλή σέντρα του Κίεραν Τρίπιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέγραψε μόλις ένα σουτ στο στόχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε μια κακή εμφάνιση της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Έρικ τεν Χάαχ δήλωσε ότι θα μιλήσει στους παίκτες του για την εμφάνιση την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε στο TNT Sports: «Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο και είπαμε στο ημίχρονο ότι ήμασταν ευχαριστημένοι που ήμασταν στο παιχνίδι. Είχαμε μια καλή επιστροφή στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού. Θα μιλήσουμε αύριο με την ομάδα γι' αυτό. Επιστρέφουμε, θα το συζητήσουμε και θα προχωρήσουμε στην Τετάρτη (με την Τσέλσι).

Θα μιλήσω με την ομάδα μου. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Νομίζαμε ότι πετύχαμε ένα γκολ, αλλά ήταν οφσάιντ. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει.

Αυτή η ομάδα είναι ανθεκτική. Το είδαμε μετά την (Μάντσεστερ) Σίτι. Είχαμε μια άσχημη ήττα και μείναμε ενωμένοι. Έχουμε ένα σχέδιο και συνεχίζουμε».