Ολυμπιακός Κ19: Πήραν μία «γεύση» από το μέλλον

Οι Νέοι του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με την Καμπάλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκεί όπου ευελπιστούν να ξαναβρεθούν ως μέλη της πρώτης ομάδας.

Ολυμπιακός Κ19: Πήραν μία «γεύση» από το μέλλον

Ο επαναληπτικός αγώνας των Νέων του Ολυμπιακού με την Καμπάλα ήταν για ορισμένους διαδικαστικού χαρακτήρα, λόγω της «ερυθρόλευκης» νίκης στο Αζερμπαϊτζάν με 3-0.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν έπεσαν στη συγκεκριμένη παγίδα και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πήραν εμφατική νίκη με 4-0, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τώρα η πορεία τους στο Youth League δυσκολεύει, καθώς θα αντιμετωπίσουν κάποια από τις ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στη φάση των ομίλων.

Aνεξαιρέτως αντιπάλου οι Νέοι έχουν καταφέρει να αποκλείσουν με διπλές νίκες τόσο τη Λέτσε, όσο και την Καμπάλα. Το ποδόσφαιρο των παικτών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είναι πολύ όμορφο στο μάτι το θεατή και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Μιας και αναφερθήκαμε στο μέλλον θα θέλαμε να σταθούμε στο γεγονός πως η ρεβάνς με την Καμπάλα διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου μαζί με τους γονείς τους και έφτιαξαν ένα όμορφο κλίμα στο Φάληρο.

Από την πλευρά τους οι περσινοί πρωταθλητές της Super League K19 αντάμειψαν το κοινό με ωραίο θέαμα και τέσσερα γκολ. Εκτός της νίκης οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο στο οποίο ευελπιστούν να βρεθούν σε λίγα χρόνια ως μέλη της πρώτης ομάδας.

Το ταλέντο αυτής της ομάδας είναι δεδομένο, όπως και η επιθυμία της ακαδημίας του πειραϊκού συλλόγου να ενσωματωθούν αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθούν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, όπως το έχουν κατορθώσει μεταξύ άλλων και ο Φορτούνης με τον Ρέτσο, οι οποίοι ξεκίνησαν από τις υποδομές του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα.