Μίλαν: Θέλει δανεικό τον Μπαντιασίλ από την Τσέλσι

Η Μίλαν μπαίνει στον πειρασμό να προσεγγίσει τον αμυντικό της Τσέλσι, Μπενουά Μπαντιασίλ, προκειμένου να εξασφαλίσει τον δανεισμό του Γάλλου για το υπόλοιπο της σεζόν, υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Θέλει δανεικό τον Μπαντιασίλ από την Τσέλσι

Όπως έχει αναφέρει το TuttoMercatoWeb, ο Μπενουά Μπαντιασίλ είναι χαμηλά στην ιεραρχία της Τσέλσι αυτή τη στιγμή, αφού έφτασε πριν από σχεδόν 18 μήνες από την Μονακό.

Έγινε ένα σχετικά σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας που πελαγοδρομούσε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23, αλλά υπέστη έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα τον Μάιο που τον κράτησε εκτός μέχρι τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός απέναντι στη Νιούκαστλ στην ήττα με 4-1 το Σαββατοκύριακο και οι οπαδοί δείχνουν να είναι ευχαριστημένοι με την ιδέα ότι ο Γάλλος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Μίλαν πρέπει να υπογράψει έναν νέο αμυντικό τον Ιανουάριο, καθώς δεν έχει βάθος, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπαντιασίλ είναι μια ελκυστική πρόταση.

Θα ήθελαν μια οψιόν για να κάνουν την συμφωνία μόνιμη, αλλά η Τσέλσι πλήρωσε 38 εκατ. ευρώ γι' αυτόν το 2022, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε συμφωνηθέν ποσό θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλό.