«Ο Μαρινάκης θα βάλει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ στη Ρίο Άβε»

Αναλυτικές πληροφορίες για την επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ρίο Άβε ήρθαν στο φως από την πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

«Ο Μαρινάκης θα βάλει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ στη Ρίο Άβε»

Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να επενδύσει στην Ρίο Άβε.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή (19/11) θα λάβει χώρα Γενική Συνέλευση στον Πορτογαλικό σύλλογο, η οποία πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολλά, με την πρόεδρο της Ρίο Άβε, Αλεξανδρίνα Κρουζ να αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Έλληνα μεγιστάνα.

Σε νέο ρεπορτάζ λοιπόν από την χώρα της Ιβηρικής, αυτήν την φορά από την πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εντείνει το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο και είναι διατεθειμένος να επενδύσει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες των Πορτογάλων επισημαίνουν πως πρόθεση του προέδρου του Ολυμπιακού είναι να μπει ένα ποσό άμεσα, ώστε να αντιμετωπιστούν κάποια από τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν με ρευστό και σε δεύτερο χρόνο να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του αγωνιστικού δυναμικού της ομάδας.

Σχεδιάζεται μάλιστα να γίνουν και βελτιωτικά έργα στις υποδομές του συλλόγου, ήτοι στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο.

Κατά την γενική συνέλευση αναμένεται θα κριθεί η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο από το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας των μελών της Ρίο Άβε.

Στο δημοσίευμα γίνεται και εκτενής αναφορά στο βιογραφικό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.