Record: «Η πρόεδρος της Ρίο Άβε θα παρουσιάσει την υποψηφιότητα Μαρινάκη»

Η πορτογαλική Record αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο επενδυτής που θα παρουσιαστεί την Κυριακή (19/11) στο συμβούλιο της Ρίο Άβε από την πρόεδρο του συλλόγου.

Record: «Η πρόεδρος της Ρίο Άβε θα παρουσιάσει την υποψηφιότητα Μαρινάκη»

Συνέχεια στα ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη Ρίο Άβε δίδεται στα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Μετά τα πρωινά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκοπεύει να επενδύσει στην ομάδα, υπήρξε ένα ρεπορτάζ από τη Record στην ηλεκτρονική της έκδοση το οποίο αναφέρει ότι το όνομα του Έλληνα εφοπλιστή θα παρουσιαστεί την Κυριακή (19/11) από την πρόεδρο του συλλόγου, Αλεξαντρίνα Κρους, στη γενική συνέλευση που χαρακτηρίζεται κρίσιμη και ιστορική για το μέλλον της Ρίο Άβε.

«Η είσοδος του Έλληνα μεγιστάνα που θα εγκριθεί από τους εταίρους της Ρίο Άβε, θα φέρει άμεσες και έμμεσες επενδύσεις. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι με την πρόταση, την οποία θεωρούν εξαιρετική και η οποία θα επιτρέψει την οικονομική βιωσιμότητα της Ρίο Άβε, με την εγγύηση ότι αυτή θα διατηρήσει την ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και ολόκληρο τον τρόπο εργασίας που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια. Θα υπάρχει φυσικά στενή παρακολούθηση από τον κ. Μαρινάκη, αλλά με τη Ρίο Άβε να έχει τη δική της διαχειριστική αυτονομία».

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε αναφερθεί και σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της Πάσος Φερέιρα, αλλά εκείνη η περίπτωση δεν είχε προχωρήσει.