Ποτσετίνο: «Η Τότεναμ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Τότεναμ τη Δευτέρα (6/11).

Ποτσετίνο: «Η Τότεναμ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ, χαρακτηρίζοντας τα «σπιρούνια» ως μία ομάδα που μπορεί στο τέλος να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Ποτσετίνο που είχε καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο της Τότεναμ και τώρα θα βρεθεί αντίπαλός της ως τεχνικός των «μπλε», τόνισε τα εξής:

*** «Για εμένα θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να επιστρέφουμε σε ένα μέρος όπου δημιουργήσαμε καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί. Είναι ξεχωριστό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αυτό είναι αλήθεια».

*** «Είναι περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω μετά από τέσσερα χρόνια… Όμως, θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Νιώθω ότι η Τότεναμ μπορεί πραγματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάνουν εξαιρετική δουλειά».
*** «Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα ποτέ είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα. Ιστορικά, η Τσέλσι κέρδισε μεγάλα πράγματα. Χτίζουμε κάτι για το μέλλον. Χωρίς αμφιβολία, στο μέλλον η Τσέλσι θα είναι σε θέση να κερδίσει ξανά τρόπαια».