Λίβερπουλ: Αποθέωση για Γκράβενμπερχ (vids)

Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, Πεπ Λίντερς πιστεύει ότι ο Ράιαν Γκράβενμπερχ έχει τις βάσεις για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του στους «κόκκινους», έπειτα από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στην καριέρα του στον σύλλογο.

Λίβερπουλ: Αποθέωση για Γκράβενμπερχ (vids)

Ο Ράιαν Γκράβενμπερχ εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από την Μπάγερν Μονάχου την ημέρα λήξης της θερινής μεταγραφικής περιόδου και έχει ήδη σημειώσει δύο γκολ και δύο ασίστ σε 10 εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

«Ξέραμε τι είναι ικανός να κάνει», δήλωσε ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λίντερς για τον. «Είναι ο Ράιαν Γκράβενμπερχ του Άγιαξ που βλέπουμε τώρα.

Δεν είμαι σίγουρος τι συνέβη στην Μπάγερν, δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό, αλλά κάθε παίκτης με αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτοπεποίθηση είναι διαφορετικός παίκτης. Κάθε παίκτης με χρόνο συμμετοχής ή χωρίς χρόνο συμμετοχής είναι διαφορετικός παίκτης. Έτσι είναι τα πράγματα.

Γι' αυτό και το Carabao Cup είναι πολύ σημαντικό και για εμάς γιατί το ξέρουμε και το νιώθουμε: ένας παίκτης που δεν παίζει δεν αποκτά αυτοπεποίθηση. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο γήπεδο της προπόνησης, αλλά στο τέλος αυτό είναι όλο.

Ο Ράιαν στο τελευταίο τρίτο, ως οκτάρι, είναι αυτός που γλιστράει, αυτός που έχει ακόμα εποπτεία, αυτός που έχει μια πρώτη επαφή με το αριστερό ή το δεξί για να βγει από μια κατάσταση, από την κατάλληλη πίεση. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα υπό υψηλή πίεση και να βρει ακόμα την επιλογή της πάσας προς τα εμπρός.

Είναι ένα πλήρες, ολοκληρωμένο οκτάρι με σκοράρισμα και με σωστή συμπεριφορά. Είναι το οκτάρι που ψάξαμε και το οκτάρι που πήραμε. Είμαστε ευγνώμονες στους ιδιοκτήτες μας, στο σκάουτινγκ και σε όλους όσοι το έκαναν να συμβεί.

Είναι ωραίο που είναι και Ολλανδός!», ήταν τα λόγια του Λίντερς.