Premier League: Δεσπόζει το ντέρμπι Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η αναμέτρηση των «μπλε» με τους «κόκκινους διαβόλους» ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα για την 9η αγωνιστική της Premier League. 

Premier League: Δεσπόζει το ντέρμπι Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ξεχωρίζει αναμφίβολα, από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο η Premier League.

Οι δύο ομάδες, διάγουν... βίους αντίθετους, καθώς η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι, εμφανίζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, με κυρίαρχα στοιχεία στο παιχνίδι της, την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού. Ο Εντέν Αζάρ και η παρέα του, έχουν αφομοιώσει πλήρως τις απόψεις του Ιταλού τεχνικού, με αποτέλεσμα μετά από οκτώ αγώνες να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι. Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» απογοητεύουν με την αγωνιστική τους εικόνα, χαρακτηρίζονται από έντονη αστάθεια και επιπλέον οι σχέσεις αρκετών παικτών με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι και οι... καλύτερες.

Βέβαια, η Γιουνάϊτεντ, έχει το «βάρος» της φανέλας και την ποδοσφαιρική ποιότητα να νικήσει κάθε αντίπαλο, όμως η Τσέλσι διαθέτει προβάδισμα για την νίκη.

Παράλληλα, η Σίτι, έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη την Μπέρνλι, ενώ η Αρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, έχει φθάσει «αθόρυβα» σε «τροχιά Champions league» και με νίκη στο Λονδίνο επί της Λέστερ θα παραμείνει σε «απόσταση βολής» από την κορυφή.

Το πρόγραμμα της 9η αγωνιστικής:

Σάββατο 20/10

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 14:30

Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 17:00

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 17:00

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 17:00

Γουλβς-Γουότφορντ 17:00

Νιουκάστλ-Μπράϊτον 17:00

Κάρντιφ-Φούλαμ 17:00

Χάντερσφιλντ-Λίβερπουλ 19:30

Κυριακή 21/10

Εβερτον-Κρίσταλ Πάλας 18:00

Αρσεναλ-Λέστερ 18:00


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 20
Τσέλσι 20
Λίβερπουλ 20
Άρσεναλ 18
Τότεναμ 18
Μπόρνμουθ 16
Γουλβς 15
Μάντσεστερ Γ. 13
Γουότφορντ 13
Λέστερ 12
Έβερτον 12
Μπέρνλι 8
Μπράιτον 8
Κρίσταλ Πάλας 7
Γουέστ Χαμ 7
Σαουθάμπτον 5
Φούλαμ 5
Χάντερσφιλντ 3
Νιούκαστλ 2
Κάρντιφ 2