«Προφορική πρόταση στον Αντσελότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σύμφωνα με το «El Chiringuito», ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι έχει δεχθεί προφορική πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Προφορική πρόταση στον Αντσελότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Στον αέρα παραμένει το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι, καθώς παρά το γεγονός πως ο Ιταλός έχει φέρει στην κορυφή της La Liga τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Ισπανία επιμένουν πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Μαδρίτη μετά το καλοκαίρι.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας συνεχίζει το στενό πρέσινγκ ώστε να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο», όμως φαίνεται πως δεν είναι η μόνη.

Σύμφωνα μάλιστα με το «El Chiringuito», ο Ιταλός τεχνικός έχει δεχθεί προφορική πρόταση και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη στιγμή που ο Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει να χάνει δυναμική στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ», στην Ισπανία φέρνουν στο προσκήνιο τον «Καρλέτο» για πιθανό αντικαταστάτη του.

«Δεν είναι γραπτή πρόταση, αλλά την έχουν κάνει προφορικά μέσω του ατζέντη του. Είναι από την Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα τον έπαιρναν ακόμα και αύριο» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τον δημοσιογράφο του «El Chiringuito».