Λίβερπουλ: Δεν ξαναπαίζει μέσα στο 2023 ο Ρόμπερτσον

Ο Άντι Ρόμπερτσον υπέστη τραυματισμό στον ώμο κατά τη διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεων με τη Σκωτία και ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ μπορεί πλέον να στερηθεί τον 29χρονο αμυντικό για το υπόλοιπο του 2023.

Λίβερπουλ: Δεν ξαναπαίζει μέσα στο 2023 ο Ρόμπερτσον

Ο Άντι Ρόμπερτσον υπέστη τραυματισμό στον ώμο ενώ βρισκόταν σε διεθνείς υποχρεώσεις με τη Σκωτία. Ο 29χρονος αμυντικός χρειάστηκε να αντικατασταθεί έπειτα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Ουνάι Σιμόν στην ήττα της Σκωτίας με 2-0 για τα προκριματικά του Euro 2024 από την Ισπανία.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Σκωτσέζος διεθνής έχει φωτογραφηθεί με νάρθηκα, καθώς αυξάνονται οι φόβοι ότι ο αστέρας της Λίβερπουλ μπορεί να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Όπως πάντα με τους τραυματίες παίκτες, τους στέλνουμε πίσω στην ομάδα τους- ο Άντι επέστρεψε στη Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ θα ασχοληθεί με τον τραυματισμό του. Προφανώς, πρόκειται για πρόβλημα στον ώμο και η Λίβερπουλ θα το αντιμετωπίσει. Αν είναι έτοιμος για τον επόμενο μήνα, είναι υπέροχο. Αν δεν είναι έτοιμος για τον επόμενο μήνα, τότε ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό για τον σύλλογό του», εξήγησε ο προπονητής της εθνικής Σκωτίας.

Ο αριστερός μπακ επέστρεψε στο Μέρσεϊσαϊντ για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ. Είτε ο Ρόμπερτσον αποκλειστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε όχι, ο Κλοπ θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη και είναι πιθανό να στραφεί στον αναπληρωματικό αριστερό μπακ Κώστα Τσιμίκα. Ο Τζο Γκόμεζ θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας των «κόκκινων».