Νιούκαστλ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Νταν Μπερν (pic, vid)

Ο Νταν Μπερν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Νιούκαστλ μέχρι το 2025. «Μεγαλύτερο επίτευγμα να ανανεώνω από ότι ήταν η μεταγραφή μου εδώ».

Νιούκαστλ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Νταν Μπερν (pic, vid)

Ο αμυντικός της Νιούκαστλ, Νταν Μπερν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τις «καρακάξες» μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο 31χρονος εντάχθηκε στη Νιούκαστλ από την Μπράιτον τον Ιανουάριο του 2021 και έχει πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με την ομάδα.

«Σημαίνει τα πάντα για μένα να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και να υπογράφω νέο συμβόλαιο», δήλωσε ο Μπερν, ο οποίος είναι οπαδός της Νιούκαστλ από παιδί. «Είπα όταν υπέγραψα ότι δεν ήθελα να είναι απλώς μια "ενδιάμεση" υπογραφή για να μείνουμε στην κατηγορία - ήθελα να είμαι εδώ για πολύ καιρό.

Οπότε, προσωπικά, αισθάνομαι ότι είναι μεγαλύτερο επίτευγμα να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο απ' ό,τι ήταν να υπογράψω εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για τις επόμενες δύο σεζόν».

Ο Μπερν ήταν σχεδόν πάντα παρών στο αριστερό άκρο της άμυνας υπό τον Έντι Χάουι και έχει ξεκινήσει και στους 10 αγώνες της Νιούκαστλ για την Premier League και το UEFA Champions League φέτος.

«Ο Νταν είναι ένας ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου, γι' αυτό είμαστε ευτυχείς που επέκτεινε την παραμονή του μαζί μας», πρόσθεσε ο Χάουι.

«Είναι βασικό μέλος της ομάδας μας και έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην πρόοδό μας από την άφιξή του.

Ξέρει ακριβώς τι σημαίνει να εκπροσωπείς αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και είναι πεινασμένος να πετύχει, και αυτό μπορεί μόνο να βοηθήσει την ομάδα και τον σύλλογο στο μέλλον».