Σπαλέτι: «Στηρίζουμε τους Τζανιόλο και Τονάλι»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για το τεράστιο σκάνδαλο με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που συνταράσσει το ιταλικό ποδόσφαιρο

Σπαλέτι: «Στηρίζουμε τους Τζανιόλο και Τονάλι»

Η είδηση του σκανδάλου για παράνομο στοιχηματισμό ποδοσφαιριστών της Serie A έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία», με τον πρώτο παίκτη που είδε το φως της δημοσιότητας ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας να είναι ο Νικολό Φατζόλι, για να πάρουν σειρά οι Νικολό Τζανιόλο και Σάντρο Τονάλι.

«Ήταν μία δύσκολη νύχτα και υπάρχει μεγάλη πίκρα για αυτό που συνέβη. Όλη η ομάδα είναι στενοχωρημένη και είναι κοντά στους Τζανιόλο και Τονάλι. Και θα είναι ακόμα και όταν σβήσουν οι προβολείς.

Είναι σωστό να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, έπειτα η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και αν έχουν διαπραχθεί παρατυπίες είναι σωστό να πληρώσει κάποιος», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Σπαλέτι ενόψει του αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2024, και πρόσθεσε:

«Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γκράβινα και ο υπουργός Αθλητισμού, Αμπόντι, μίλησαν για τον κίνδυνο που διατρέχει κάποιος να πέσει σε τέτοιους πειρασμούς.

Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να μιλήσουμε σε αυτούς τους νέους και να τους ενημερώσουμε για αυτές τις παγίδες. Οφείλουμε να βρούμε έναν τρόπο να προειδοποιήσουμε τους για το τι συμβαίνει στον κόσμο.

Το σημαντικό είναι να μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου και να γίνεσαι καλύτερος».