Serie A: Έρευνα της Αστυνομίας για Τζανιόλο και Τονάλι για παράνομο στοίχημα

Μετά τον Φατζιόλι της Γιουβέντους και οι Τζανιόλο και Τονάλι ελέγχονται από τις Αρχές της Ιταλία για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. 

Serie A: Έρευνα της Αστυνομίας για Τζανιόλο και Τονάλι για παράνομο στοίχημα

Δεν είναι ο Νικολά Φατζιόλι της Γιουβέντους που κατηγορείται από τις Αρχές τις Ιταλίες για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας τόσο ο Τζανιόλο και ο Τονάλι ελέγχονται από τις αρχές. Το θέμα είχε ανοίξει λίγο νωρίτερα ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Κορόνα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Θα σας πω άλλα δύο ονόματα Ιταλών παικτών, για όλα αυτά που σας αποκαλύπτω υπάρχουν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των παικτών, Τονάλι και Τζανιόλο. Λίγο μετά τη νέα αποκάλυψη, η αστυνομία τον συνόδευσε στην την εισαγγελία στο Μιλάνο.»

Ο Κορόνα συνέχισε λέγοντας: «Για όλα όσα λέω υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες. Τις επόμενες εβδομάδες θα βγουν κι άλλα ονόματα της Serie A. Της εθνικής Ιταλίας. Ενας εκ των Τονάλι ή Τζανιόλο στοιχημάτισε και σε ματς της ομάδας του. Θα αποκαλυφθούν όλα προσεχώς».

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταίες πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αστυνομία της Ιταλίας μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο όπου προπονείται η Εθνική ομάδα με τους δύο ποδοσφαιριστές να δίνουν καταθέσεις, ενώ μετά τη διαδικασία αυτή, αποχώρησαν.