Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω με τη Γιουνάιτεντ - Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου»

Για τον χρόνο συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ που έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός φέτος στη νίκη επί της Μπρέντφορντ.

Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω με τη Γιουνάιτεντ - Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου»

Ότι δε θέλει να παίζει μόνο μια φορά τον μήνα δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Μπρέντφορντ.

Ο έμπειρος στόπερ ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά φέτος λόγω των πολλών απουσιών στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων», ενώ έδωσε και ασίστ στο γκολ του Μακτόμινεϊ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το ματς τόνισε την επιθυμία του να παίζει δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως θα αποχωρήσει αν δε έχει ρόλο βασικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα.

Δεν είναι δική μου απόφαση για το αν θα είμαι βασικός στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι. Σε μερικές εβδομάδες θα γυρίσω πίσω και θα το μάθω.

Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του.

Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό. Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου.

Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο μεγάλα ματς της Αγγλίας έπειτα θα παλέψω για να κερδίσω πίσω τη θέση μου στην Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα».