Premier League: Μαύρα περιβραχιόνια κι ενός λεπτό σιγή πριν τα ματς της για τα θύματα στο Ισραήλ...

Με τις ομάδες να φορούν μαύρα περιβραχιόνια κι ενός λεπτού σιγή πριν από τα ματς της θα επαναρχίσει η Premier League στη μνήμη των θυμάτων του στο Ισραήλ

Premier League: Μαύρα περιβραχιόνια κι ενός λεπτό σιγή πριν τα ματς της για τα θύματα στο Ισραήλ...

Η Premier League ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα που έχασαν τη ζωή τους από το περασμένο Σάββατο και την εισβολή της Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη (με τα αντίποινα που αυτή επέφερε...) αποφάσισε οι ομάδες της να φορούν μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής.

Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζεται, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 2.500 και τους τραυματίες να ανέρχονται στους 10.000.

Kι οι ιθύνοντες της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου θέλησαν να δείξουν ότι συμπαρστέκονται στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η Premier League είναι συγκλονισμένη και λυπημένη από την κλιμακούμενη κρίση στο Ισραήλ και τη Γάζα και καταδικάζει σθεναρά τις φρικτές και βάναυσες πράξεις βίας κατά αθώων πολιτών. Ευχόμαστε ειρήνη, και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα θύματα, τις οικογένειές τους και τις κοινότητες που επηρεάστηκαν.

Ως ένδειξη σεβασμού για όλους όσους έχουν πληγεί, οι παίκτες της Premier League, οι προπονητές και οι υπεύθυνοι του αγώνα θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρούν ενός λεπτού σιγή στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 21 έως τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.

Η Λίγκα θα κάνει επίσης μια δωρεά στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό για να στηρίξει τις προσπάθειες βοήθειας για όσους έχουν επείγουσα ανάγκη».