Μουρίνιο: «Θέλω να βιώσω την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία»

Την πρόθεση του να προπονήσει κάποια στιγμή ομάδα της Σαουδικής Αραβίας εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: «Θέλω να βιώσω την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία»

Για την επιθυμία του να... βιώσει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στο ραγδαία αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «Special One» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αιγυπτιακό Μέσο, «MBC Egypt TV», δήλωσε ότι οι πόρτες του για το εν λόγω πρωτάθλημα είναι ανοιχτές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σίγουρα στο μέλλον θα προπονήσει κάποια ομάδα της αραβικής χώρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάποια στιγμή όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα ταξιδέψω στη Σαουδική Αραβία, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι στο μέλλον θα δουλέψω εκεί. Δεν ξέρω πότε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον, αλλά σίγουρα θα το κάνω. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για εμένα στη Σαουδική Αραβία. Θέλω να βιώσω την εξέλιξη του ποδοσφαίρου εκεί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος που πήγε εκεί, δίνοντας μια διαφορετική οπτική. Ίσως αρχικά οι ποδοσφαιριστές να νόμιζαν ότι ο Κριστιάνο θα είναι μόνος του, αλλά το περασμένο καλοκαίρι συνειδητοποίησαν ότι τα πάντα αλλάζουν. Πολλοί παίκτες, όχι μόνο κάποιοι που βρίσκονται στο τέλος της καριέρας του, μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία, διότι εκεί πλέον υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».