Ιμπραΐμοβιτς: Υπερασπίζεται τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Οι Γκλέιζερς επενδύουν»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπερασπίστηκε τη διαχείριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς επισημαίνοντας πως: «Οι ιδιοκτήτες επενδύουν».

Ιμπραΐμοβιτς: Υπερασπίζεται τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Οι Γκλέιζερς επενδύουν»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπερασπίστηκε τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ - υποστηρίζοντας ότι οι μεταγραφικές τους δαπάνες σημαίνουν ότι δεν αξίζουν κριτική από τους οπαδούς.

Οι Γκλέιζερς έχουν γίνει στόχος μακροχρόνιων διαμαρτυριών από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι απαιτούν αλλαγή ιδιοκτησίας.

Οι Αμερικανοί έθεσαν την Γιουνάιτεντ προς πώληση τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στη συνέχεια κατατέθηκαν δύο προσφορές - η μία από τον Καταριανό σεΐχη Τζασίμ και η άλλη από τον σερ Τζιμ Ράτκλιφ, τον Βρετανό ιδιοκτήτη του κολοσσού πετροχημικών Ineos.

Η έλλειψη προόδου όσον αφορά την πώληση έχει εντείνει τις εικασίες ότι οι Γκλέιζερς θα επιλέξουν τελικά να μην πουλήσουν, παρά το κύμα αντιδράσεων μεταξύ των φιλάθλων.

Αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σημείωσε 17 γκολ σε 33 εμφανίσεις για την Γιουνάιτεντ μεταξύ 2016 και 2018, πιστεύει ότι αυτές οι επιθέσεις δεν δικαιολογούνται από το ρεκόρ των επενδύσεων των Γκλέιζερς στην ομάδα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored στο TalkTV, δήλωσε: «Νομίζω ότι τώρα στη Γιουνάιτεντ... υπάρχουν κάποιου είδους διαδηλώσεις για τους ιδιοκτήτες να την πουλήσουν. Αλλά απλά να θυμίσω ότι οι ιδιοκτήτες επενδύουν.

Δεν είναι ότι δεν επενδύουν, επειδή έφεραν πολλούς παίκτες για ένα υψηλό ποσό, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο λάθος να λέμε ότι δεν κάνουν αυτό που περιμένουν οι οπαδοί να κάνουν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από όλα αυτά».

Ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποσύρθηκε τον Ιούνιο μετά από μια καριέρα που περιελάμβανε επίσης θητείες στη Μίλαν, την Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν, τον Άγιαξ, την Γιουβέντους, την Ίντερ και τους LA Galaxy, χρησιμοποίησε επίσης τη συνέντευξη για να αφήσει αιχμές κατά των παικτών που μετακινήθηκαν στην Saudi Pro League.

Ο 42χρονος δήλωσε ότι δεν έχει ηθικούς ενδοιασμούς για τους παίκτες που πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία, αλλά αποκάλυψε ότι είχε απορρίψει πρόταση να ενταχθεί στην Σαουδαραβική Pro League, η οποία έχει προσελκύσει αστέρια όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Φαμπίνιο, ο Σάντιο Μανέ και ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είχα μια προσφορά από την Κίνα, είχα μια προσφορά και από την Σαουδική Αραβία, αλλά η κατάσταση είναι, τι θέλεις; Τι στόχους έχεις; Ορισμένοι παίκτες πρέπει να τελειώσουν την καριέρα τους στη μεγάλη σκηνή, γιατί αυτό είναι το υψηλό σημείο της καριέρας σου. Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για το τι κέρδισες.

Έτσι πιστεύω ότι ορισμένοι παίκτες που φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πρέπει να σταματήσουν σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, και αυτό είναι το μεγάλο στάδιο».