Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα επέμβαση ο Λισάντρο Μαρτίνες

Ο Λισάντρο Μαρτίνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση για τον τραυματισμό στο πόδι που τον ταλαιπωρεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα επέμβαση ο Λισάντρο Μαρτίνες

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λισάντρο Μαρτίνες θα υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση για τον τραυματισμό στο πόδι που είχε υποστεί τον Απρίλιο.

Την Παρασκευή (29/9), επιβεβαιώθηκε από την Γιουνάιτεντ ότι ο Αργεντινός διεθνής θα μείνει εκτός δράσης για «παρατεταμένο χρονικό διάστημα» λόγω της επιδείνωσης του προβλήματος στο πόδι που υπέστη στην αναμέτρηση του Europa League με την Σεβίλλη.

Πλέον αναμένεται να μείνει εκτός δράσης έως και τρεις μήνες.

Ο 25χρονος έχασε το τέλος της περσινής σεζόν και τραυματίστηκε στην ήττα της Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ με 3-1 τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, αγωνίστηκε εναντίον της Μπράιτον στην Premier League και της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Πλέον έχει αποφασιστεί ότι θα υποβληθεί σε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση σε μια προσπάθεια να θεραπευτεί το πρόβλημα μια για πάντα.

Εντάσσεται σε έναν αριθμό παικτών της Γιουνάιτεντ - Λουκ Σο, Ταϊρέλ Μαλάσια, Σέρχιο Ρεγκουαϊλόν, Αμάντ και Άαρον Γουάν-Μπισάκα - οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο περιθώριο με τραυματισμούς.