Ανανέωσε με Σάλκε ο Νάλντο

Ο κεντρικός αμυντικός θα φορά την φανέλα των «Βασιλικών Μπλε» μέχρι το 2020. 

Ανανέωσε με Σάλκε ο Νάλντο

«Δεν είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ» είχε πει ο Νάλντο πριν τη λήξη του περασμένου πρωταθλήματος Γερμανίας, ξεκαθαρίζοντας ότι ένιωθε πολύ καλά και πως είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την Σάλκε.

Λες και κάτι γνώριζε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν επιπλέον χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι ο Νάλντο θα έχει συμβόλαιο με την Σάλκε έως τις 30 Ιουνίου 2020.

«Πρόκειται για πολύ σπουδαία νέα για τους οπαδούς του συλλόγου», τόνισε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή: «Πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι αυτός που ενώνει την ομάδα.»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χέιντελ, επισήμανε: «Τόσο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος, ο Νάλντο αποτελεί το πρότυπο για την ομάδα μας και για την Σάλκε ως σύλλογο.»

Για τον 36χρονο άσο (γεννημένος στις 10/09/1982) ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Σάλκε. Είναι ένα φανταστικό σωματείο με πιστούς φιλάθλους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας».

Ο Νάλντο υπέγραψε στην Σάλκε το καλοκαίρι του 2016 από την Βόλφσμπουργκ κι έχει κάνει από τότε 75 εμφανίσεις στην Bundesliga, το γερμανικό Κύπελλο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει 9 γκολ στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην περυσινή πορεία της ομάδας που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ