Νιούκαστλ: Πλήγμα με Μπαρνς - Νοκ άουτ τρεις μήνες

Χωρίς τον Χάρβεϊ Μπαρνς θα πορευθεί στο επόμενο διάστημα η Νιούκαστλ, καθώς ο 25χρονος εξτρέμ θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες λόγω τραυματισμού στο πόδι, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (29/9) ο προπονητής της ομάδας, Έντι Χάουι.

Νιούκαστλ: Πλήγμα με Μπαρνς - Νοκ άουτ τρεις μήνες

Ο Άγγλος διεθνής, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λέστερ, αποχώρησε λόγω του τραυματισμού στο 12ο λεπτό της θριαμβευτικής (8-0) εκτός έδρας νίκης επί της «νεοφώτιστης» Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα.

«Νομίζουμε ότι θα είναι εκτός για περίπου τρεις μήνες. Δεν απαιτείται επέμβαση, κάτι που είναι καλό νέο, αλλά το πόδι του είναι αυτή τη στιγμή σε μπότα» είπε ο Χάουι σε δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι, και συνέχισε: «Είναι ένας τραυματισμός κάτω από το μεγάλο δάχτυλο.

Τώρα έχει αρχίσει την αποκατάστασή του και θα πρέπει να ξεκουραστεί, προκειμένου να το αφήσει να αναρρώσει. Στη συνέχεια θα μπορέσουμε να τον "χτίσουμε" ξανά. Είναι ένας ασυνήθιστος τραυματισμός, είμαστε λίγο μπερδεμένοι για το πώς προέκυψε, αλλά είναι απλά ένα από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν κάποιες φορές».

Στο μεταξύ, ο προπονητής της Νιούκαστλ δήλωσε ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας για τις τελευταίες τρεις σεζόν, Κάλουμ Γουίλσον, έχει ένα «πολύ μικρό σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο» και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν τον αγώνα με την Μπέρνλι. Το ίδιο θα γίνει πριν το ματς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και με τους Αλεξάντερ Ισάκ και Σβεν Μπότμαν.