Αντσελότι: «Ο Βινίσιους επιστρέφει στη δράση»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι προανήγγειλε την παρουσία του βραζιλιάνου άσου Βινίσιους στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ατλέτικο

Αντσελότι: «Ο Βινίσιους επιστρέφει στη δράση»

Η επιστροφή του Βινίσιους στη δράση είναι «προ των πυλών», με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, να είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο για το πρωτάθλημα.

Την σεζόν 2022-2023, ο Βινίσιους υπήρξε πρωταγωνιστής της Ρεάλ στον επιθετικό τομέα, αφού «εκτόξευσε» τα νούμερα του, τόσο σε γκολ, όσο και σε ασίστ. Πιο συγκεκριμένα, σε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 23 γκολ και 21 ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις τρείς φορές, σημειώνοντας ένα γκολ.

Θυμίζουμε, τη δήλωση του Κάρλο Αντσελότι πριν από τη πρεμιέρα του Champions League απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, όπου μίλησε για την επιστροφή του Βινίσιους και τόνισε ότι αυτή δεν αργεί. Τότε, είχε δηλώσει:

«Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Αναρρώνει ομαλά, αλλά δεν θα τον πιέσουμε. Θα ξεκινήσει προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα και θα γυρίσει νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση των 6 εβδομάδων».