Σκωτία: Μόνη πρώτη η Σέλτικ, νέα ήττα η Αμπερντίν

Η Σέλτικ κέρδισε 3-0 τη Νταντί και παρέμεινε μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα της Σκωτίας. Ήττα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League, Αμπερντίν, με 2-0 από τη Χαρτς. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Σκωτία: Μόνη πρώτη η Σέλτικ, νέα ήττα η Αμπερντίν

Τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Σκωτίας απολαμβάνει η Σέλτικ.

Οι «Καθολικοί» κέρδισαν 3-0 τη Νταντί για την 5η αγωνιστική και διεύρυναν το αήττητό τους στην κατηγορία. Έπειτα από ένα «λευκό» πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52’ με πέναλτι του Τέρνμπουλ και στο 63’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φουρουχάσι, πριν ο Ο’Ράιλι διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 67’.

Η Ρέιντζερς από την πλευρά της, επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών και επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Σεντ Τζόνστον, ενώ με το τρίποντο αυτό βρέθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχώρισαν, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, Αμπερντίν, έχασε 2-0 από τη Χαρτς και ισοβαθμεί με τη Σεντ Τζόνστον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (16/9)
Σεντ Τζόνστον – Ρέιντζερς 0-2, Σέλτικ – Νταντί 3-0, Χαρτς – Αμπερντίν 2-0, Κιλμάρνοκ – Χιμπέρνιαν 2-2, Μάδεργουελ – Σεντ Μίρεν 0-1, Ρος Κάουντι – Λίβινγκστον 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ